Leder du efter ny bil, så kan en brugt bil være et godt alternativ til at skulle købe helt ny. Der er mange gode grunde til at vælge en brugt bil frem for at investere en masse penge på en helt ny bil. På denne side kan du læse mere om hvordan vi finder den helt rigtige brugte bil, der passer til dit behov og budget.

Brugt bil forhandler ved Glostrup, Rødovre og Vanløse

Netto Auto har base i Rødovre og tilbyder ikke kun billige brugte biler, vi yder også service og reparation af biler. Så leder du efter en brugt bil ved Glostrup, Rødovre, Vanløse og resten af hovedstadsområdet, så er vi din foretrukne samarbejdspartner.

Som nævnt ovenfor, kan der være mange gode grunde til at vælge en brugt bil fremfor en ny en af slagsen. Den første, og mest åbenlyse grund, er det økonomiske aspekt. Har en ny bil først forladt bilforhandleren falder værdien markant og derfor kan du spare mange penge ved en brugt bil.

Har du børn og skal de have deres første bil, kan en billig brugt bil også være en rigtig godt valg. Du får faktisk meget mere bil ved at købe en brugt bil og kan måske få en bedre bil end hvis du gik til en normal bilforhandler. Søger du for eksempel en brugt bil med automatgear, kan det være vi har en stående, som passer til dit behov. Tag kontakt til os for at høre mere.

Køb af brugt bil

Vi køber også gerne din brugte bil eller hjælper med at sælge din bil for dig. Vi tilbyder kommissionssalg af biler, hvor vi står for alt der har med bilhandlen at gøre, sådan at du roligt kan læne dig tilbage og vente på vi sælger bilen for dig.

Fordelen ved at få os til at sælge din bil, er at vi har en lang række uddannede automekanikere, som kender alle bilmærker og dermed kan sikre at din bil bliver solgt til den bedste pris.

Kontakt os i dag

Er du på udkig efter en god brugt bil, så kom forbi vores autoværksted og hør mere. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon [tlf] eller skrive en mail til os på [mail]. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde.