Grundighed, professionalisme og god service er kerneværdier på vores autoværksted. Her tilbyder vi service på bil uanset bilmærke og årgang.
Vores mekanikeres mangeårige erfaring sikrer, at vi kan tilbyde en stor ekspertise inden for en lang række bilmærker.

Kontakt os for en god aftale

Autoværksted i Rødovre nær Glostrup, og Vanløse

Vi klarer både de tekniske og de elektriske reparationer, uanset om det er stort eller småt. Vi udfører serviceeftersyn, synsklargøring, udbedring af forsikringsskader og meget, meget mere. Med base i Rødovre hjælper vi til alle i hele hovedstadsområdet, blandt andet Glostrup, Vanløse og Rødovre.

Har du brug for at få din bil solgt, kan vi også hjælpe dig med dette. Vi yder nemlig kommissionssalg af biler. Kommissionssalg sparer dig ikke kun for tid, hvor du selv skulle stå for salget, det sørger også for at sælgeren er en professionel automekaniker, som kender din bil, ud og ind. Vi garanterer for at vi får solgt din bil, så du skal blot læne dig tilbage og vente på at vi ringer med gode nyheder.

Vores autoværksted har høj service og kvalitet i fokus

Vi vil gerne sikre vores kunder de bedste resultater og det gør vi på flere måder. Først og fremmest sørger vi for at vores autoværksted er udstyret med det bedste værktøj samt de nyeste teknologier, som sikrer et højt kvalitetsniveau. Dernæst efteruddanner vi alle vores automekanikere, sådan at de altid er up-to-date med deres håndværk. Dette udvider også deres kompetencer indenfor salg af biler.
Vores medarbejdere brænder for biler og vi ønsker at yde dig den bedste service.

Brug for en professionel automekaniker? Kontakt os

Uanset hvad du har brug for, så skal vi nok hjælpe dig. Vores autoværksted hjælper med service af bil, reparation, salg af bil og så har vi et stort udvalg af brugte biler til salg. Ring i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.
Vi kan kontaktes på telefon 20 85 72 00 eller ved at skrive en mail til os på vaerksted@nettoauto.dk. Vi har også en smart kontaktformular, som du kan udfylde. Så vender vi tilbage til dig så snart vi har tid.

Kontakt os