Leder du efter ny bil? Så kan en brugt bil være et rigtig godt alternativ til at skulle købe helt ny. Der er nemlig mange gode grunde til at vælge en brugt bil, frem for at investere en masse penge på en helt ny bil.

På denne side kan du læse mere om hvordan vi hos Netto Auto i Rødovre, kan hjælpe med at finde den helt rigtige bil, der passer til dit behov og budget.

Bilforhandler med et stort udvalg af gode brugte biler i Rødovre

Netto Auto har base i Rødovre og tilbyder et bredt udvalg af forskellige gode brugte biler. Vi har både forskellige mærker, årgange og modeller til gode priser. Leder du efter noget specifikt, eller har du nogle krav til din nye bil, så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak. 

Vores autoværksted er i Rødovre tæt på Glostrup, Vanløse og København, og her er du meget velkommen hvis du er på udkig efter en ny brugt bil. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi har af brugte køretøjer i øjeblikket. 

5 fordele ved at købe en brugt bil 

  • Du kan få mere bil for pengene ✓
  • Det er som regel billigere at anskaffe en brugt bil, fremfor at købe en splinter ny ✓
  • Du betaler ikke et stort beløb for ekstraudstyr ✓
  • Det er muligt at finde biler der har kørt få kilometer i rigtig god stand ✓
  • Leveringstiden er ofte hurtigere ✓

Som nævnt ovenfor, kan der være mange gode grunde til at vælge en brugt bil fremfor en helt ny. Den første, og mest åbenlyse grund, er det økonomiske aspekt. Har en ny bil først forladt bilforhandleren, falder værdien og derfor kan du spare mange penge ved en brugt bil.

Har du børn og skal de have deres første bil, kan en billig brugt bil til salg også være en rigtig godt valg. Du får faktisk meget mere bil ved at købe en brugt, og kan måske få en bedre bil, end hvis du gik til en normal bilforhandler. Søger du for eksempel en brugt bil med automatgear, har vi sikkert en løsning, der passer til dit behov.

Kontakt os for at høre mere

Skal vi hjælpe med at sælge din brugte bil?

Skal den gamle skiftes ud med en anden? Så køber vi også gerne din nuværende bil, eller hjælper med at sælge den for dig. Vi tilbyder kommissionssalg af biler, hvor vi står for alt der har med bilhandlen at gøre, så det bliver nemt for dig og så du roligt kan læne dig tilbage.

Fordelen ved at sælge gennem os er, at vi har en lang række uddannede automekanikere, der kender alle bilmærker og kan sikre at din bil er i tip top, og bliver solgt til den bedste pris. Derudover har vi også et bredt netværk og kundegruppe. 

Kontakt os i dag hvis du skal sælge eller købe en brugt bil 

Er du på udkig efter en god brugt bil, så kom forbi vores autoværksted og hør mere. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 20 85 72 00 eller skrive en mail til os på vaerksted@nettoauto.dk. Vi har også en kontaktformular, som du nemt og hurtigt kan udfylde.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os for en god aftale