Er det ved at være tid til at bilen skal til service? Eller er du på udkig efter et professionelt autoværksted, der kan hjælpe dig med de udfordringer, din bil nu måtte have? Så behøver du faktisk ikke lede mere. Hos Netto Auto har vi mere end 20 års erfaring med service og reparationer af biler, du er derfor garanteret en professionel service. 

Vores autoværksted er i Rødovre nær Glostrup, Vanløse og København.

Ring for en ny tid

Hvad indeholder service på bil?

Vi tilbyder professionel og grundig bilservice, udført af uddannede automekanikere. Her er nogle af de mest hyppige opgaver, vi varetager ved et serviceeftersyn:

  • ​Polering af bil
  • ​Rensning af interiør
  • ​Rensning af klimaanlæg
  • ​Rustbehandling
  • ​Udbedring af glasskader
  • ​Test af bremser og dæk

Er der problemer med bilen? Så kan du være helt rolig, vi varetager gerne alle opgaver - store som små.

Du kan være helt sikker på, at vi har kvalificerede mekanikere til at løse eventuelle udfordringer. Det er nemlig yderst vigtigt for os, at mekanikerne her hos os løbende bliver efteruddannet, så de kan varetage alle former for opgaver og holdes opdateret.

Hvor ofte skal en bil til service?

Er du i tvivl om hvornår og hvor ofte din bil skal til service?
Man skal typisk til sørge for at bilen kommer til service hvert 10000-30000 km. Nogle biler har smart software, som selv indkalder dig til bilservice. Kører du mindre end dette, vil du blive indkaldt efter et års interval.

Vi foretager bilservice og eftersyn til både private og erhverv.

Hvad koster bil service?

Det er svært at give en endelig pris på en service på bil. Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind. Dog kan vi love, at vores priser altid er konkurrencedygtige.

Så har du set en billig pris et andet sted, må du hellere end gerne præsentere os for den.

Brug for et serviceeftersyn af din bil? Kontakt os i dag

Ønsker du et serviceeftersyn på din bil til en skarp pris? Så kontakt os uforpligtende for et godt tilbud, eller hvis du har brug for mere information. Vi tilbyder en effektivt og kvalitetssikker service, til en god pris. 

Kontakt os på tlf. 20 85 72 00 eller 61 69 64 28 (værksted) eller mail vaerksted@nettoauto.dk, og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.​

Kontakt os og hør mere