Er du på udkig efter et autoværksted, der kan hjælpe dig med de udfordringer, din bil nu måtte have? Så behøver du faktisk ikke lede mere. Hos Netto Auto har vi mere end 20 års erfaring, og den erfaring kan du som bilejer nyde godt af, når du indleverer din bil til os.

Vores kunder kommer primært fra Glostrup, Rødovre og Vanløse, men vi hjælper dig gerne, uanset hvor du kommer fra i landet, når du skal have service på bil.

Hvad indeholder service på bil?

Vi tilbyder bilservice. For nogen er det indlysende, hvad sådan et indeholder, men for andre er det til tider lidt kryptisk. Her er nogle af de mest hyppige opgaver, vi varetager ved et serviceeftersyn:

  • ​Polering af bil
  • ​Rensning af interiør
  • ​Rensning af klimaanlæg
  • ​Rustbehandling
  • ​Udbedring af glasskader
  • ​Test af bremser og dæk

Vi varetager gerne alle opgaver - store som små. Du kan være helt sikker på, at vi har kvalificerede mekanikere til at løse dine biludfordringer. Det er nemlig yderst vigtigt for os, at mekanikerne her hos os løbende bliver efteruddannet, så de kan varetage alle former for opgaver.

Mange undrer sig tit over hvor ofte du skal have lavet service på din bil. Man skal typisk til service hvert 10000-30000 km. Nogle biler har smart software, som selv indkalder dig til bilservice. Kører du mindre end dette, vil du blive indkaldt efter et års interval. Vi foretager bilservice og eftersyn til både private og erhverv.

Hvad koster service på bil?

Det er svært at give en endelig pris på en service på bil. Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind. Dog kan vi love, at vores priser altid er konkurrencedygtige. Så har du set en billig pris et andet sted, må du hellere end gerne præsentere os for den.

Brug for et serviceeftersyn? Kontakt os i dag

Ønsker du et serviceeftersyn på din bil til favorable priser? Tøv da ikke med at kontakte os for et tilbud på. Vi lover, vi kan gøre det effektivt, kvalitetssikkert og billigt.

Kontakt os på tlf. 20 85 72 00 eller 61 69 64 28 (værksted) eller mail vaerksted@nettoauto.dk, og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.​