Ønsker du at sælge din bil? Så gør vi gerne arbejdet for dig. Lige her hos Netto Auto tilbyder vi kommissionssalg af biler, hvor du er garanteret en god pris for din bil. Vi står primært til rådighed for kunder i og omkring Rødovre, Glostrup og Vanløse, men servicerer naturligvis også gerne kunder uden for disse områder. Vi tilbyder også service på bil.

Kommissionssalg af biler ved Glostrup, Rødovre og Vanløse

Vi er et professionelt autoværksted med mange års erfaring inden for kommissionssalg af forskellige biler. Vi sælger videre for både erhvervskunder samt private kunder, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. Udover at være en stor tidsbesparing at have en autoværksted til at forhandle din bil, så får du også en sælger som kender bilen - Vi kender produktet vi sælger og derfor kan vi også sikre dig at din bil bliver solgt. 

Flere fordele ved kommissionssalg af bil

Ved kommissionssalg af bil står vi for, at din bil bliver solgt til en god pris. Vi vurderer værdien af din bil, hvorefter vi sætter en fornuftig pris. Der er med andre ord garanti for, at din bil bliver solgt til den helt rigtige pris.
Vi kræver, at du afleverer en bil, som er i orden, men ellers skal vi nok klare alt andet. Det er både nemt for dig, og der er 100 % garanti for, at din bil bliver solgt. Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som du trygt kan lade sælge din bil.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os gerne med det samme på telefon: 20857200 eller 61 69 64 28 eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Vi ser frem til at hjælpe dig med et fornuftigt bilsalg.