Skal din bil sælges? Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Hos Netto Auto i Rødovre nær Glostrup og Vanløse, har vi ikke kun mange års erfaring med service og reparation af biler, vi har også en lang række kvalificerede automekanikere, som er specialister i alle bilmærker.

Ved at sælge din bil gennem en automekaniker, får du en fagperson der forstår biler og kan finde den rette køber til din. Læs nedenfor, hvordan vi kan hjælpe dig med at sælge din bil.

Ring i dag for en god aftale

Salg af brugt bil? - Vi hjælper dig! 

Der kan være mange grunde til at man ønsker at sælge sin bil. Står du og mangler en anden bil, har vi også et stort udvalg af brugte biler, som måske passer til dit behov.

Som automekaniker gennemgår vi bilen og sørger for at bilen er 100% i orden, inden den kommer til salg. Det vil altså sige, at vi tjekker op på fejl og mangler, før at vi med god samvittighed vil sætte bilen til salg. Det gør vi for at sikre bilens tilstand, sådan at den nye ejer får en god oplevelse, men det gør også at bilen kan blive solgt hurtigt og nemt.

Mange vælger at sælge bil privat, men det kan også indeholde en masse arbejde. Når man sælger sin brugte bil privat, skal man selv stå for salgsopstilling, kundekontakt, fremvisning og omregistrering. Ved at vælge Netto Auto som samarbejdspartner, kan du slippe arbejdet og lade i stedet lade os klare opgaven. Vi kan stå for hele forløbet. 

Kontakt os hvis du skal sælge din bil 

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du velkommen til at tage kontakt til os helt uforpligtende. Vi kan kontaktes på telefon 20 85 72 00, og ellers kan du sende en mail til os på vaerksted@nettoauto.dk.

Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde, og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os for at høre mere