Skal din bil sælges, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Hos Netto Auto har vi ikke kun mange års erfaring med service og reparation af biler, vi har også en lang række kvalificerede automekanikere, som kender alle bilmærker. Får du hjælp til salg af bil fra en automekaniker, får du en fagperson, som forstår biler og kan finde den rette køber til din. Læs nedenfor, hvordan vi kan hjælpe dig med at sælge din bil.

Salg af bil ved Glostrup, Rødovre og Vanløse

Der kan være mange grunde til at man ønsker at sælge sin bil. Står du og mangler en anden bil, har vi også brugte biler, som måske passer til dit behov. Har du brug for hjælp til salg af brugt bil, så er vi din foretrukne samarbejdspartner. 

Som automekaniker gennemgår vi bilen og sørger for at bilen er 100% i orden inden den kommer til salg. Det vil altså sige at vi rådgiver dig i fejl og mangler, før at vi med god samvittighed vil sætte bilen til salg. Det gør vi for at sikre bilens tilstand, sådan at den nye ejer får en god oplevelse, men det gør også at vi kan love dig at bilen bliver solgt hurtigt og nemt. Har bilen fejl og mangler, øger det salgstiden og sænker prisen markant, så det er bedre givet ud, at arbejde forebyggende. 

Mange vælger at sælge bil privat, men det kan også indeholde en masse arbejde. Her skal du selv stå for salgsopstilling, kundekontakt, fremvisning og omregistrering. Når du samarbejder med Netto Auto, står vi for hele forløbet. 

Kontakt os for salg af bil

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi kan kontaktes på telefon 20 85 72 00 eller ved at skrive en mail til os på vaerksted@nettoauto.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde, så vender vi tilbage hurtigst muligt